Els acabats de les nostres promocions

  • 2 mesos ago
  • 1

A Maheco, oferim la possibilitat d'escollir els acabats de les nostres promocions. 

Volem donar resposta a les necessitats i preferències dels nostres clients, i per això pensem que és important que cada habitatge estigui dissenyat al gust de cada persona.

Sabem que espais com el bany i la cuina són fonamentals en qualsevol llar, per això, oferim diversitat d'acabats que al seu torn proporcionen funcionalitat.

Els colors exerceixen un paper fonamental en la creació de racons acollidors i estèticament agradables. 

Per un costat, es pot optar per la frescor i la lluminositat del blanc. Aquesta elecció farà que la teva llar llueixi estèticament més elegant i atemporal. Els acabats en blanc poden combinar-se amb materials naturals, com la fusta i la pedra, per crear contrasts útils. Ofereix versatilitat, permetent expressat el teu estil personal, ja sigui un estil més minimalista i contemporani o una estètica més clàssica i acollidora.

Per l'altre costat, pots escollir l'elegància i sobrietat del negre. Amb aquest color, es crearà un ambient audaç i refinat en la teva llar, que captarà l'atenció dels sentits. Donen un toc de modernitat i refinament a l'estètica d'un habitatge. Des dels accessoris d'il·luminació fins a les aixetes i manilles de les portes, cada detall en negre crea un fort contrast que afegeix profunditat i caràcter als teus espais. Els acabats en negre afegeixen un toc de calidesa i serenitat que transforma la teva llar en un refugi acollidor i elegant.

Per quin estil optaríeu vosaltres?

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar