Circumval·lació, la nova promoció d’obra nova a Cerdanyola

  • 2 anys ago
  • 1

Posem en marxa la nova promoció d’obra nova Circumval·lació, construïda per Maheco. Aquesta promoció està formada per 6 habitatges d’1, 2 i 3 habitacions, tots ells amb balcons i/o terrasses.

Es troba al barri Xarau, una zona molt tranquil·la i ben comunicada, tenint a prop tota mena de comerços i serveis. L’entrada a l’edifici és pel carrer de la Circumval·lació Baixa 53; tres pisos donen a aquest carrer i els altres tres al carrer de La Pau.

Els acabats són d'alta qualitat, les cuines estan equipades amb electrodomèstics integrats de la marca Balay (rentaplats, forn, microones i vitroceràmica d'inducció). El sistema de climatització és mitjançant aerotèrmia (font d'energia renovable), per bomba de calor aire-aigua, la qual genera aigua calenta-freda per a calefacció, aire calent-fred, per a refrigeració i amb dipòsit d'aigua calenta sanitària.

A causa d'aquests acabats aconseguim que els habitatges siguin eficientment energètics, aconseguint etiqueta energètica verda. Això ofereix als habitatges un gran confort, estalvi de consum elèctric i reduïdes emissions de CO2.

El nostre Departament Comercial organitza visites al showroom instal·lat a les nostres oficines, situades al Carrer Camèlies, 13, Cerdanyola del Vallès, on podran veure una exposició dels acabats d’aquesta promoció.

La data de finalització és a finals de l’any 2023.

Per a més informació truca al 930 268 332 o visita la www.mahecops.es.

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar