Promoció Sant Vicenç de Cerdanyola del Vallès

  • 5 mesos ago
  • 1

Us presentem la promoció Sant Vicenç de Cerdanyola del Vallès de 18 habitatges, acabada. Després de molt esforç i ganes, aquest és l’espectacular resultat final!

Aquesta promoció està situada molt a prop de les nostres oficines, estant a un pas del centre de la població i dels comerços.

L’edifici està distribuït en planta baixa, primera i segona planta, comptant amb 6 habitatges en cada una d’elles. Així mateix, té una planta soterrània, on es troba ubicat el pàrquing i els trasters.

Cada habitatge compte amb una cuina-menjador, 2 o 3 dormitoris, 1 o 2 banys, terrassa i safareig. A més, l’edifici compta amb 28 places de pàrquing i 13 trasters.

Cada habitatge és únic i diferent, ja que els acabats finals dels pisos han sigut escollits pels clients. Els acabats d’aquesta promoció són d’alta qualitat i el sistema de climatització és mitjançant aerotèrmia. 

La construcció es va iniciar l’estiu de 2021 i ha finalitzat el juliol de 2022. Estem molt contents amb la ràpida evolució i construcció de la promoció i de com ha quedat finalment l’edifici. 

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Aquest projecte va ser dissenyat per l'arquitecte Ferran Besa d' Arq71.

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar