Avancem amb la promoció Planeta

  • 1 any ago
  • 1

Ja hem acabat l’estructura i els tancaments i actualment estem treballant en les instal·lacions i les parets de pladur. 

Ja hem acabat l’estructura i els tancaments i actualment estem treballant en les instal·lacions i les parets de pladur.

La promoció està formada per 11 habitatges distribuïts en planta baixa i dues plantes pis. Actualment, tenim a la venda dos habitatges de primera planta i un de segona:

  • Habitatges de 3 habitacions: 87 m2 construïts que compten amb cuina-menjador-sala d’estar, 2 banys, terrassa de 17 m2 i safareig.
  • Habitatge de 4 habitacions: 114 m2 construïts que disposen de cuina-menjador-sala d’estar, 2 banys, terrassa de 22 m2 i safareig.

A més, l’edifici disposa de 15 places d’aparcament i 11 trasters a la planta soterrani i una zona enjardinada amb piscina comunitària, on gaudir de l'aire lliure amb la millor companyia. 

Els acabats són d’alta qualitat, les cuines estan equipades amb electrodomèstics de la marca Balay i el sistema de climatització és mitjançant aerotèrmia (font d’energia renovable).

El Nostre Departament Comercial organitza visites al showroom instal·lat en les nostres oficines, Carrer Camèlies, 13, Cerdanyola del Vallès, on podran veure una exposició dels acabats d’aquesta promoció.

Per més informació truca al 930 26 83 32 o visita la nostra pàgina web.

No ho pensis més i reserva la teva futura llar!

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar