Promoció Rambla Montserrat

  • 7 mesos ago
  • 1

Continuem treballant en la construcció de la promoció Rambla Montserrat, ubicada al centre de la població de Cerdanyola del Vallès. 

Ja hem acabat la rampa del pàrquing i actualment estem treballant en els tancaments de la façana, en les divisòries dels trasters i en l’armat de la planta coberta.

Actualment queda un habitatge a la venda de tercera planta i que consta de 76 m2 construïts i està format per: cuina-menjador-sala d’estar, 3 habitacions, 2 banys i 2 terrasses, una a la façana davantera de 12 m2 i una altra a la posterior de 6 m2. 

L’edifici compta amb planta soterrani amb 11 places d’aparcament i 9 trasters, i a més, diferents espais exteriors on es pot gaudir de l’aire lliure: terrasses privades i una bonica zona enjardinada amb piscina comunitària.

Els acabats són d’alta qualitat, les cuines estan equipades amb electrodomèstics integrats de la marca Balay (rentavaixelles, nevera, forn, microones, vitroceràmica d’inducció). El sistema de climatització és mitjançant aerotermia (font d’energia renovable).

El Nostre Departament Comercial organitza visites al showroom instal·lat a les nostres oficines, carrer Camèlies, 13, de Cerdanyola del Vallès, on podran veure una exposició dels acabats de la promoció. 

El preu és de 320.000 €. No deixis escapar l’oportunitat i reserva el teu habitatge d'ensomni!

Per més informació truca al 930 26 83 32 o visita la nostra pàgina web.

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar