Últims dos pisos a la venda de Circumval·lació

  • 11 mesos ago
  • 1

Últims dos pisos a la venda de la promoció Circumval·lació! Aquesta és l'última oportunitat per poder mudar-te a un pis d'obra nova en una zona residencial i cèntrica a Cerdanyola del Vallès.

L'edifici està situat al carrer de la Circumval·lació Baixa, 53, on tres habitatges donen a aquest carrer i els altres tres al carrer de La Pau. A més, compten amb una gran varietat de serveis al seu voltant. 

Actualment, queda a la venda una planta baixa i un àtic. Els habitatges estan formats per:

  • Baixos 2: format per 90 m2 construïts amb cuina-menjador-sala d'estar, 3 habitacions, 2 banys i una terrassa de 23 m2.
  • 2º 2ª: format per 91,35 m2 construïts amb cuina-menjador-sala d'estar, 3 habitacions, 2 banys i una terrassa de 12,6 m2.

Els acabats de la promoció són d'alta qualitat, les cuines estan equipades amb electrodomèstics de la marca Balay (rentavaixelles, forn, microones i vitroceràmica d'inducció). El sistema de climatització és mitjançant aerotermia, una font d'energia renovable.

El Nostre Departament Comercial organitza visites al showroom instal·lat a les nostres oficines, carrer de Camèlies, 13 de Cerdanyola del Vallès, on els clients podran veure una exposició dels acabats de la promoció.

Des de 310.000 €. Si estàs interessat, no dubtis a trucar al 930 26 83 32 o visita la nostra pàgina web.

No deixis escapar l'oportunitat!

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar