Compravenda d’obra nova a Cerdanyola

 • 1 any ago
 • 1

Són moltes les persones que busquen residir a la província de Barcelona​​ja sigui pels atractius culturals o pels punts turístics que hi ha en aquesta ciutat. Per això, una cosa que ha tingut gran auge en aquests darrers temps és l'adquisició d'obra nova a Cerdanyola.

Aquest municipi català compta amb precioses vistes, llocs històrics i una infinitat d'activitats que podeu realitzar en família mentre la recorreu. 

Donat això, no és estrany que cada dia augmenti més el nombre de persones que volen viure als seus voltants.

Estàs buscant un habitatge d'obra nova a un preu còmode i amb totes les garanties del mercat immobiliari? Queda't a la nostra web i aprofita el servei que tenim per oferir-te.

Per què mudar-se a Cerdanyola?

Cerdanyola del Vallès o, també conegut com a Sardañola del Vallés, és un dels municipis més grans de Barcelona. En aquest encara es conserven alguns llocs que evoquen al passat, permetent viure entre carrers acolorits i plens d'història..

D'altra banda, Cerdanyola és considerada com una ciutat, ja que és a prop de Barcelona, ​​a uns 6 quilòmetres de distància. Per tant, estarás a minuts d'una de les poblacions més emblemàtiques del territori espanyol.

Això sumat a les infraestructures casolanes i de fonaments forts, que converteixen aquesta localitat en una opció potencial per formar una família.

Som especialistes en obra nova a Cerdanyola

Maheco compta amb un ampli equip de professionals que t'ajudarà a conèixer i triar la millor opció perquè adquireixis el teu nou habitatge de forma fàcil i segura.

Gràcies a un servei de proximitat i la relació que formem des del principi, podràs tenir la confiança absoluta per decidir-te a comprar una nova obra en aquesta localitat. A més, ens caracteritzem per:

L'oferta i el gran ventall de preus

Ens adaptem a les teves necessitats i, per això, t'oferim alternatives que siguin d'acord amb el teu pressupost. Això gràcies a l'ampli catàleg d'immobles que tenim per a tu, oferint preus per a tota mena de butxaques.

Qualitat de vida

Les nostres obres noves s'ubiquen a les millors zones, amb acabats de qualitat i dissenys estructurals còmodes i de diversos estils. Per tant, els nostres habitatges destaquen i ofereixen el més gran confort per millorar el teu estil de vida.

Possibilitats d'escollir acabats

A Maheco brindem l'oportunitat d'escollir els acabats i canviar la distribució a gust del client, ja sigui reduint el nombre d'habitacions aconseguint espais més amplis, decidir entre una cuina oberta o tancada…

Eficiència aerotèrmia

El sistema de climatització dels nostres immobles és mitjançant aerotèrmia (font d'energia renovable). A causa d'aquest sistema i dels acabats aconseguim que els habitatges siguin eficients energèticament, aconseguint etiqueta verda, cosa que ofereix als habitatges un gran confort, estalvi de consum elèctric i reduïdes emissions de CO2.

Confiança

El nostre servei és altament fiable, per la qual cosa ens enfocarem a solucionar qualsevol incidència mentre t'acompanyem durant tot el procés de compra. Fins i tot, estarem amb tu abans de concretar la teva compra i després que compris la teva nova llar.

Les nostres promocions immobiliàries pròpies d'Obra nova a Cerdanyola

Aquest és un dels serveis que més caracteritza la nostra web, ja que ofereix alternatives d'obres noves a diversos tipus de persones.De fet, aquestes promocions estan sustentades pel que Maheco té per a tu:

 • Atenció personalitzada amb el nostre equip comercial.
 • Assessorament sobre les distribucions del solar i els acabats
 • Gestió amb les entitats financeres adequada per a la compra de l'immoble
 • Oportunitat de gestionar la futura venda de l'habitatge en cas que desitgis vendre-la en un futur.
 • Assessorament total durant tot el procés de compravenda.

També som intermediaris a la compra d'obra nova a Cerdanyola

A més de les promocions pròpies, també servim com a pont de comunicació entre el venedor i tu, en cas de ser necessari. En aquest aspecte ens destaquem per:

 • Oferir assessorament personalitzat d'acord amb les vostres necessitats.
 • Realitzar una valoració del bé que està a la venda.
 • Gestionar les visites als habitatges que vulguis recórrer.
 • Elaborar contractes i fem reserves arribat el moment.
 • També busquem finançament extern per al comprador, així com assessorament jurídic i fiscal de la compravenda.

Com podeu veure, l'assessoria és completa perquè pugueu realitzar la compra de l'immoble de forma segura amb un tercer. Això amb la garantia que ens ha donat els anys d'experiència en aquest mercat.

Digues sí a les nostres obres noves a Cerdanyola

A la nostra web podràs trobar les eines adequades perquè adquireixis un habitatge en aquesta bonica localitat catalana. A més, disposem de filtres i especificacions que faran que la cerca sigui més senzilla, arribant a facilitar el teu procés d'elecció.

L'equip que conforma Maheco Properties and Services és especialista a promoure obra nova a Cerdanyola del Vallès. Per tant, us ajudarem durant tot el procés perquè sigui còmode, ràpid i fluid.

Join The Discussion

Comparar llistats

Comparar